Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

7 t/m 14 mei 2010

GastenboekPosted by Lenny en Jeffrey Monday, May 17 2010 18:51
Hoi Koos en Elly,

afgelopen week wederom heerlijk genoten van MHF en de omgeving. Het weer zat voor deze tijd van het jaar niet heel erg mee, maar desondanks hebben we ons weer goed vermaakt.
Dit keer erg veel gezien. Grote groepen herten in de bosrand of tijdens een wandeling. een groep zwijnen gezien met 4 jong en natuurlijk wat reeen. Ook hebben we de zwarte ooievaar weer gezien en als klap op de vuurpijl een mooi edelhert met gewei. Deze foto is niet al te goed gelukt, maar heb deze toch maar toegevoegd. We hebben ook maar even wat nieuwe glazen gekocht, omdat er de eerste avond al 2 sneuvelde tijdens de afwas... oeps smiley.

Tot de volgende keer !!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.