Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

Extra slaapkamer

NoviteitenPosted by Maison Haut-Fays Saturday, February 25 2012 10:04

De extra slaapkamer die we in het souterrain zouden maken is klaar. Het is een mooie ruime kamer geworden van ruim 3 x 4 m. Er staan 2 1-pers. bedden met een boxspring matras van 90 cm breed. De bedden kunnen desgewenst tegen elkaar geplaatst worden en dan ontstaat een ruim bed van 180 x 200.

De kamer is gelegen juist onderaan de trap en heeft een raampje wat uitzicht geeft op de tuin en het dalletje. Het is nu nog allemaal heel wit maar we willen een van de muren een ander kleurtje geven en ook wat decoraties aan de wanden. Verder zal er nog een garderobekast komen.

We hebben zo 6 volwaardige slaapplaatsen en mocht u met nog een extra persoon zijn dan kan in overleg op de vide ook nog geslapen worden.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.