Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

Extra slaapkamer

NoviteitenPosted by Maison Haut-Fays Monday, July 12 2010 15:29
Goed nieuws: we hebben nu een volwaardige 3e slaapkamer.

Gelegen in het souterrain, groot 2,5 x 4,0 mtr met 2 éénpersoons bedden met boxspringmatras en donzen slaapzakken. De kamer is nog niet volledig afgewerkt, er moet nog geschilderd worden en nog een kast worden geplaatst, maar je kunt er goed in verblijven vooral in de zomer (lekker koel).

De inrichting is als volgt:

- 2 boxspringbedden, afmeting 90 x 200 met bescherm-onderlaken

- 2 x donzen dekbed 140 x 200 ( de bedden kunnen tegen elkaar geplaatst worden zodat je een groot bed krijgt van 200 x 180.

- tafeltje en 2 stoelen

- kapstok met kleerhangers

Zo snel mogelijk zullen we nog een kledingkast plaatsen. Afwerking zal in het najaar/winter gebeuren afhankelijk van de bezetting van het huis.  • Comments(0)//mhf-blog.ardennenrecrea.nl/#post98