Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

Genoten van de rust en het idyllische panorama

GastenboekPosted by Maison Haut-Fays Monday, February 22 2010 10:35
25 dec 2009


Hallo,

wij hebben een heerlijke 5-daagse gehad. Toen we hier toekwamen had het net veel gesneeuwd en de eerste dagen hadden we dan ook veel sneeuwpret beleefd. Maar helaas heeft de winter niet doorgezet en heeft het voor de rest van de week gekwakkeld.

Wij hebben met onze kindjes een leuke wandeling gemaakt van 3,5 km; meer hoefde dat echt niet te zijn met onze 3 kneukels.

De kindjes vonden het trouwens een heel leuk huisje en hebben hun hart kunnen ophalen aan de vele spelletjes in het huisje.

We hebben ook zeer genoten vooral van de stilte 's-nachts en de heerlijk mooie omgeving (moet in de zomer ook prachtig zijn).

Het dierenpark in Han sur lesse is ook een aanrader (wel een beetje koud in deze tijd van het jaar in een open bus).

Voor de rest lekker gekookt, veel gegeten (en gedronken) en genoten van de rust en het idyllische panorama.

Bedankt en het gaat jullie goed,

familie Moreau.


  • Comments(0)//mhf-blog.ardennenrecrea.nl/#post93