Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

Een heerlijke vakantie Maison Haut Fays!

GastenboekPosted by Maison Haut-Fays Saturday, August 22 2009 18:03

Beste MHF,

We hadden van vrienden enthousiaste verhalen over Maison Haut Fays gehoord en nu wij hier zelf 2 weken zijn geweest kunnen we hun enthousiasme delen. Het huis is prima, de omgeving is mooi, uitzicht vanuit het huis is geweldig en de enorme tuin is heerlijk.

We hebben genoten van alle "extra's" bij en in het huis: vuurkorf, barbeque, houtkachel, veranda, tafeltennistafel, sjoelbak (dat was lang geleden!), de wandelroutes, de reeën, vos, hazelworm, roofvogels, vele vlinders enz. enz.

In de omgeving is genoeg te beleven: aanrader: de grotten van Hotton. Iets verder dan Han, veel minder druk maar heel indrukwekkend. De kayaktochten op de Lesse (vanuit Anseremme) en op de Semois (vanuit Bouillon) waren heel geslaagd. De Semois is iets rustiger varen, de Lesse heeft 2 (kleine) barrages (iets spannender). En een dagje Brussel was ook goed te doen vanuit Haut Fays.

Kortom: we hebben een heerlijke vakantie gehad in Maison Haut Fays!

Fam. Eeftink

18- 31 juli 2009

  • Comments(0)//mhf-blog.ardennenrecrea.nl/#post83