Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

Lente in de Ardennen

ArchiefPosted by Maison Haut-Fays Monday, April 20 2009 22:10

Het is lente in de Ardennen ! Binnen een week tijd voltrok de metamorfose zicht: de kale struiken werden groen, de tere blaadjes van een enkele beuk worden zichtbaar, de bosanemonen en wilde hyacinten bloeien in het bos.

Als eerste struiken zijn het de sleedoorns die uitbundig bloeien en schoorvoetend volgen de meidoorns: ze tooien de glooiende akkers en de paden lang de beekjes en rivieren. In de dorpjes bloeien de wilde kers en ook al enkele fruitbomen in de kleine boomgaarden van de boerderijen.

Als je nu door de natuur wandelt of door een klein dorpje, is het echt genieten en je voelt je helemaal opgenomen in dat lentegevoel, dat herboren worden. Even de sleur van alle dag van je af laten glijden...

  • Comments(0)//mhf-blog.ardennenrecrea.nl/#post82