Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

Nieuw natuurboek

Natuur & LandschapPosted by Maison Haut-Fays Sunday, March 23 2008 20:57

Natuurliefhebber en amateur natuurfotograaf Philippe Toussaint heeft onlangs een boek uitgegeven (Pays Sages) met schitterende foto's van natuur en landschap. Hij woont in een oude watermolen in het plaatsje Lamorteau in het zuiden van de Gaume streek. Omringd door de natuur van de Ardennen en de Gaumestreek vindt hij voldoende inspiratie voor zijn eeuwige passie: ons deelgenoot maken van landschappen, planten en dieren.

Wij willen u zijn prachtige en uitgebreide gallerie niet onthouden. Hier vindt u zijn website en hier de gallerie. U wordt stil van de schoonheid die u daar aantreft!

Enkele voorbeelden:

Blog Image

Blog Image

Te veel gezegd?

  • Comments(0)//mhf-blog.ardennenrecrea.nl/#post78