Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

Tuinonderhoud voorjaar 2007

De TuinPosted by Maison Haut-Fays Saturday, April 21 2007 16:37

Het voorjaar is nu echt aangebroken. Overal in de Ardennen bloeien struiken en staan al volledig in het blad. Bomen zoals de beuk en de eik volgen wat schoorvoetend en houden hun blaadjes nog even binnen.

Dit jaargetijde is een goed moment om wat in de tuin te doen en verdere plannen te verwezenlijke. We hebben weer wat extra bomen en struiken geplant; op het talud naar het lage gazon maar ook langs het beekje en zelfs aan de overkant op het natuurterreintje.

Verder hebben we een trellie-scherm geplaatst bij het houten zitje en hebben er 2 soorten clematis aangeplant. Het zitje heeft nu een wat wat beslotener karakter gekregen en dat was de bedoeling. Kijkt u zelf naar het resultaat.

Blog Image

Blog Image

Pas gemaaid gazon,

Blog Image

Doorkijkje via de uitbundig bloeiende zoete kers.

Blog Image

Paardebloemen in de tuin

  • Comments(0)//mhf-blog.ardennenrecrea.nl/#post69