Maison Haut-Fays Weblog

Maison Haut-Fays Weblog

Over dit weblog

In dit weblog willen we allerlei actuele zaken rondom de vakantie woning aan de orde stellen. Veranderingen aan het huis of de tuin, actuele zaken in de omgeving, informatie over de seizoenen. Alles kan aan de orde komen.
In de winter zullen we vooral informatie geven over de sneeuw toestand en de mogelijkheden voor langlaufen. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar reactie te geven of om een eigen bericht te plaatsen.

Wilt u naar de site: www.ardennenrecrea.nl/mhf
Het huis en omgeving een foto impressie
Meer foto's van Landschap & Natuur of De Voorjaarstuin

Foto Album Natuur en Landschap

Natuur & LandschapPosted by Maison Haut-Fays Tuesday, February 20 2007 09:37

Als je Ardennen zegt dan zeg je Natuur. Natuur in de Ardennen, overal om je heen. In allerlei vormen. Natuur in het landschap, en het landschap kent er ook alle vormen. Heuvels, dalen, riviertjes en beekjes, bossen en velden. Geen wonder dat het gebied voor de natuurliefhebber (en voor de foto-liefhebber) het een paradijs is om te fotograferen.

Het is daarom dat op onze site en weblog van de woning, eigenlijk een foto gallerij over natuur en landschap niet mag ontbreken. Vandaar dit initiatief.

Het is nog een bescheiden verzameling, uit elk seizoen een aantal en natuurlijk (hoofdzakelijk) genomen in de buurt van het vakantiehuis.

Blog Image

Klik hier voor de foto gallerij.

  • Comments(0)//mhf-blog.ardennenrecrea.nl/#post62