Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Kinderen in Hoeve Louette

InrichtingPosted by Koos Lock Fri, May 04, 2012 14:01:25

Omdat wij zeer regelmatig meerdere gezinnen krijgen in de hoeve met vaak kinderen erbij streven wij ernaar om ook de kleinsten een aangenaam verblijf geven. Wij hebben al veel spullen zoals voor binnen kinderstoelen, box, bedje en een badje, voor buiten schommels en fietsjes.

Wij hebben nu voor de kinderen DUPLO en PAYMOBIL aangeschaft zoals Pechdienst, Politie, Ambulance, veel stenen en van Playmobil veel dieren en gebouwen. Uw kinderen hoeven zich niet meer te vervelen; nieuw en ander speelgoed nodigt altijd uit tot meer spelen.

Plannen voor de toekomst: een tafeltje met stoeltjes, een wip en een toren met een glijbaan.

Wij willen op deze manier een echt paradijsje voor kinderen zijn zodat u, als ouder, ook kunt genieten van de rust.!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.