Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Picknick tafels

De TuinPosted by Koos Lock Sat, April 14, 2012 09:53:37

Het huis is ook geschikt voor groepen van maximaal 16 personen. Om zoveel mensen een leuke en toch stabiele zitplek te geven voor een gezamelijke maaltijd buiten, koffie of drankje te drinken hebben we besloten om picknick tafels in de tuin te plaatsen.

De eerste heb ik al gemaakt; het was een uitdaging om het zelf te maken en is goed gelukt. Het biedt plaats aan 8 personen. De 2e volgt nog later. Hier wat foto's in de tuin waar de lente schoorvoetend zijn intrede doet.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.