Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Upgrade slaapkamer 3

InrichtingPosted by Koos Lock Fri, March 02, 2012 21:15:10

Slaapkamer 3 is groot en heeft een grote nis (een deel van de L-vormige kamer). In dit gedeelte staan 2 stapelbedden voor het geval een grote groep in het huis logeert of kinderen er gebruik van willen maken (ze vinden deze slaapruimte erg leuk omdat het een beetje afgescheiden is met de rest van de kamer waar een 2-persoons bed staat).

We hebben dit gedeelte nog meer afgescheiden door een groot gordijn en een leuke inrichting binnen deze ruimte. Er is een houten wandscherm gemaakt tussen de 2 bedden met op 2 hoogtes een lamp met schakelaar en plankje, op 1 plek zit een stopcontact tbv laptop, spelcomputer en/of gsm oplader. Kijk op de foto's hoe het geworden is.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.