Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Wandelverkenning 3

WandelenPosted by Koos Lock Tue, May 25, 2010 21:59:07

Wandeling Gedinne 9, kaart Gedinne, startplaats Houdremont, gewijzigd in startplaats Hoeve Louette.

Eigenlijk is dit geen wandel verkenning omdat ik deze wandeling (die langs de hoeve loopt) al vele keren gelopen heb. Maar deze keer (di 25/5 om 8 uur) had ik een heel aangename ontmoeting halverwege de wandeling. In een weiland langs de bosrand zag ik 2 reebokken een beetje met elkaar aan het stoeien. Ze haden mij wel in de gaten maar ze waren zo druk met elkaar bezig dat ze even hun natuurlijke schuwheid vergaten. Ik kon daardoor heel dichtbij komen (minder dan 100 m) en met mijn compact cameraatje op de zoom-stand een aantal foto's nemen. Ik kan ze u niet onthouden. Ik heb er ook nog een paar leuke foto's van de rest van de wandeling bij gedaan.

Deze wandeling is in de hoeve aanwezig
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.