Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Een schot in de roos dit vakantiehuis!

GastenboekPosted by Hoeve Louette Mon, October 05, 2009 15:29:24

24 - 30 juli 2009

De laatste week van juli verbleven wij in de heerlijke boerderij van Koos en Elly. De vakantieweken waren al lang van tevoren vastgelegd maar een geschikt onderkomen vinden in Noord-Frankrijk / Elzas bleek nog geen sinecure. Op Koos' website bleek een boerderij nog vrij, echter iets aan de grote kant. Geen probleem, aldus Koos, dan sluit ik wat kamers af en zijn jullie van harte welkom.

De foto's beloofden veel goeds. Bij aankomst troffen wij een typisch en piepklein Ardens dorpje met een kerk, een kruispunt en enkele huisjes. Onze boerderij stak goed af, was groot en met een enorme tuin waar de meiden direct door uitgenodigd werden.

De kamers zijn netjes en ruim, van alle gemakken voorzien. Een schot in de roos dit vakantiehuis!

Onze week in de Ardennen - wij hadden aansluitend een uitnodiging bij vrienden nabij Reims en daarna een dagje Plopsaland gepland - was vol zon en bourgondisch leven. De directe omgeving nodigde uit tot een wandeling en iets verder - met de auto dus - liggen alle Ardense atracties als grotten, kano-varen en wandelen. 's Avonds stookten we de BBQ aan om te genieten van de prima wijn en vleesjes van de lokale Delhaize. Vooral Monica is te spreken over de goed uitgeruste keuken. In de kleine uurtjes ploften we op de leren bank neer en keken TV of luisterden naar Ravi Shankar.


Wij komen terug en bevelen deze fijne stek van harte aan bij vrienden en familie.

Fam. Mensinga
Leusden (NL)  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.