Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Heerlijk Pinksterweekend

GastenboekPosted by Hoeve Louette Mon, June 08, 2009 15:15:25

Beste beheerder,

Wij hebben een heerlijk Pinksterweekend gehad in jullie fantastische huis in de Ardennen. Het huis is gezellig, ruim en comfortabel: met een zeer complete keuken met een schitterend fornuis, ruime slaapkamers en wat vooral ook erg leuk is dat zijn de extra ruimten zoals boven aan de trap de ruimte met de voetbaltafel, de kamer achter de keuken, heerlijk rustig om een spelletje te spelen of om nog wat te werken. De 2 tafels in de grote leefruimte waren ook ideaal, de kinderen hadden hun "eigen tekentafel" !

Met 6 volwassenen en 6 kleine kinderen hadden we voldoende ruimte, de kinderen konden boven op de gang van de ene kamer naar de andere "rennen".

Maar ook van het aanwezige spelmateriaal werd optimaal gebruik gemaakt.

En dan natuurlijk de grote tuin, daar konden de kinderen volop spelen en vanwege het mooie weer hebben wij bijna altijd buiten gegeten en ’s avonds de BBQ aangestoken, na het eten werd het "kampvuur" aangestoken waardoor we de hele avond buiten konden blijven zitten. Geweldig!!.

Last but not least: het paard van de buren was ook een succes!!!

Het was erg gezellig en we komen zeker terug!

Hartelijke groet namens de hele familie,

Ineke van der Hulst

 

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.