Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Hoeve Louette is een aanrader!!

GastenboekPosted by Hoeve Louette Tue, May 26, 2009 15:30:31

Beste beheerder,

Ons verblijf in het weekend van Hemelvaart in Hoeve Louette was een aangename verrassing. Het is een prima verbouwde boerderij met alles erop en er aan wat je nodig hebt om een paar dagen op je gemak de Ardennen te verkennen. Geen overdreven luxe maar zeeeeer comfortabel. Complimenten voor de zeer complete keuken!

Het huis was schoon, functioneel en het heeft een sympathieke uitstraling.
De tuin is fantastisch en dankzij het mooie weer (goed geregeld trouwens, daarvoor onze dank) hebben we daar optimaal gebruik van kunnen maken, een genot om te BBQ'en achter in de tuin onder die prachtige boom.

Als je naar de prijs/kwaliteit verhouding kijkt steek je met kop en schouders boven alle vergelijkbare aanbieders in die omgeving uit.
Hoewel wij niet van die "terugkeerders" zijn, we willen eigenlijk steeds wat nieuws ontdekken, zal het me niet verbazen als we hier nog eens terugkomen.


Hoeve Louette is een aanrader!!


Met vriendelijke groet,

Hans en Diana

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.