Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Kinderen

InrichtingPosted by Koos Lock Mon, January 02, 2012 17:54:29

Hoeve Louette is ook uitstekend ingericht voor u en uw kind. Zo hebben we zeer ruime slaapkamers waar u zich kan terugtrekken voor de verzorging van uw kind of waar uw kind rustig kan slapen buiten het het geluid van de andere gasten.

Qua inrichting vindt u bij ons: 2 kinderstoelen, een badje, een box, een houten bedje met hoge randen, matrasje en dekbedje. Tevens vindt u voor uw kleine speelgoed/speel attributen. Buiten in de tuin bevinden zich schommels en binnenkort een wip en een glijbaantje. Verder natuurlijk een zeer grote tuin en terras waar de klene onbezorgd en veilig kan spelen. Indien gewenst hebben we ook fietsjes.

In het dorp (2 min lopen) en in alle dorpen in de buurt, is een kleine speeltuin.


  • Comments(0)//fsd.ardennenrecrea.nl/#post67