Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Wandel ontdekkingen I

WandelenPosted by Koos Lock Wed, May 05, 2010 18:25:24
Vandaag ben ik in de omgeving tussen Nafraiture en Membre/Vresse sur Semois wezen pionieren en zo weer mooie wandelingen voor onze gasten uit te stippelen.

Deze hoek, die redelijk dicht bij onze hoeve ligt, is zeer interessant en landschappelijk van een enorme schoonheid. Door de nabijheid van de Semois, die een dieper spoor getrokken heeft door het landschap dan de kleine beekjes er omheen, is het reliëf heel erg grillig. Zo ben je in een diep en kronkelend dalletje en even later loop je op een heuvel met fantastische vergezichten.

Deze pioneer tocht zal zeker een aantal mooie wandelingen opleveren. Als voorproefje een aantal foto's van het gebied.Roche a Campad zw van Nafraiture


Roche a Campad

Glooiende weiden Bij HerissonBocht in de Semois "le Jambon"

  • Comments(0)//fsd.ardennenrecrea.nl/#post53