Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Bijzonder ruim maar toch knus

GastenboekPosted by Hoeve Louette Tue, January 19, 2010 22:04:34
25 t/m 28 dec.2009

Wij hebben met vrienden en onze wederzijdse kinderen (twintigers) de kerstdagen doorgebracht in Hoeve Louette.
Het waren heerlijke dagen, wat een geweldig huis! Bijzonder ruim maar toch knus, we hadden zelf wat kerstversiering meegenomen maar Koos had het al gezellig gemaakt met een kerstkrans, en andere kerstdingetjes er stond zelfs een kerstster!

We hebben door de jaren heen al heel wat vakantiehuizen gehuurd, maar dit huis was wel heel compleet! Vooral de keuken waar we veel in doorgebracht hebben, ruimschoots pannen,schalen,bestek en ander keukengerei.
Echt een leuke woonkeuken met een schouw en een houtkachel, die we veel gebruikt hebben want het was een koude kerst!
En natuurlijk dat geweldige Borettifornuis, daar hebben we 2 heerlijke kerstdiners op bereid. De oven was perfect voor de croissants voor het kerstontbijt en de mannen konden met z'n 3tjes pannenkoeken bakken!

De bedden waren ook prima, zelden zulke goede bedden gehad in een vakantiehuis. Gezellige woonkamer waar we boeken hebben gelezen en spelletjes hebben gedaan.
We hebben 2 mooie wandelingen gemaakt, de 1e in de buurt van de hoeve en de 2e daarvoor zijn we in de auto gestapt naar een wat hoger gelegen bos.
Daar begon het behoorlijk te sneeuwen dus er lag al gauw een dik pak. Er ontstond natuurlijk spontaan een sneeuwballengevecht!!!!

Onze complimenten voor de vele informatie over de streek, er ligt een tafel vol boeken, folders en door Koos zelf uitgezette wandelingen.

We hebben in de Ardennen een heerlijke witte kerst doorgebracht en willen in de zomer zeker een keer terug naar hoeve Louette.

Bedankt voor het fijne huis en tot ziens,

Mieke, Jan & en vrienden en kinderen  • Comments(0)//fsd.ardennenrecrea.nl/#post49