Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Wisseling van de seizoenen

De Seizoenen - Het WeerPosted by Hoeve Louette Sat, November 15, 2008 12:18:56

In dit bericht wordt de wisseling van de seizoenen gepresenteerd m.b.v. een fotoserie. De foto's zijn aale genomen vanaf eenzelfde standpunt vanaf het terras achter de hoeve.

De foto geven een beeld van de actuele situatie van het seizoen en het weer. Je kunt dus zien wat voor weer het is en hoe de situatie in de natuur is, bijvoorbeeld of er de struiken bloeien in de lente, of het echt zomert, de bomen kleuren in de herfst en of er misschien sneeuw ligt.

In de winter kan je de sneeuwsituatie volgen en zien of het interessant is om naar de Ardennen te komen om te langlaufen of sneeuwwandelen.

Het standpunt vanaf het terras de tuin in geeft een goed beeld van de algemene situatie; er zijn verschillende soorten bomen en struiken en ook verder weg kan je de heuvels zien van de omgeving.

De fotos zijn in chronologisch volgorde, de meest actuele vooraan.

Hier zijn de foto's te zien : Foto's siezoenen

  • Comments(0)//fsd.ardennenrecrea.nl/#post25