Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Nieuwe accomodatie

Hoeve LouettePosted by Ferme Saint Denis Sat, March 29, 2008 23:13:46

Wij hebben een nieuwe vakantie woning aangekocht. De woning staat in het dorpje Louette St. Denis wat een deelgemeente is Gedinne. Het ligt in de provincie Namen tussen Dinant en Bouillon. De woning een voormalige boerderij uit de 18e eeuw en ligt in een gebied met licht glooiende heuvels en prachtige vergezichten. Iets verder vindt u wilde riviertjes, rotspartijen en grillige wegen met heuse haarspeldbochten.

De bedoeling is om de accomodatie te verhuren voor 2 tot 8 personen. Buiten de zomerperiode (15 juni tot 15 sept) kan het gehuurd worden voor groepoen tot max 15 personen.

Heeft u belangstelling voor een van de accomodatie en wilt u ook eens in een oude boerderij verblijven, leest u dan verder de berichten in de verschillende categoriƫn (zie hier rechts).

Blog Image

Blog Image

  • Comments(2)//fsd.ardennenrecrea.nl/#post2