Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

De Tuin en het Terras

De TuinPosted by Hoeve Louette Sun, September 07, 2008 18:28:32

De tuin is ca 2000m2 groot en heeft een groot terras achter het huis. Dit terras is 18 x 5 mtr en ligt heerlijk in de ochtendzon en deze blijft er tot ongeveer 2 uur in de middag. Op het terras staat een tafel en stoelen, en er zijn ook een aantal bankjes.

De tuin bestaat voor een groot gedeelte uit gazons met her en der sierstruiken en wat fruitbomen. Achter in de tuin, onder een grote boom, staat nog een gezellig zitje. Omdat dit gedeelte van de tuin wat hoger ligt, heb je van daaruit een mooi uitzicht over de tuin, het huis, een lager gedeelte van het dorp en de velden er omheen.

Er zijn sport- en spel attributen aanwezig, een BBQ en een party-tent voor als het even niet zulk mooi weer is.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

  • Comments(0)//fsd.ardennenrecrea.nl/#post18