Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Inrichting van de woning

InrichtingPosted by Hoeve Louette Sun, September 07, 2008 12:00:59

Het huis heeft op de begane grond een grote zitkamer, een keuken, een extra eetkamer, een kelder en een hal met toilet.

Inrichting
De zitkamer: een zithoek met 3 lederen banken, een grote eettafel met 8 stoelen, een kleine tafel voor kaarten, boeken en folders en een kast met kaarten, reisgidsen, natuurboeken en toeristsich folder materiaal. Verder is er een TV, DVD en een Audioset met CD's. Deze kamer heeft een deur naar het terras en de tuin.

Er is ook een draagbare Radio/CD/Cassette speler beschikbaar; deze kunt u gebruiken voor muziek en spel.

De keuken: deze heeft 2 grote aanrechten en een extra eiland. Er is een 6-pits gaskookstel, een oven en een magnetron. Verder een vaatwasser en een koelkast. Ook de keuken heeft een deur naar terras en tuin. Keukenlinnen is gratis aanwezig alsmede papieren servetten en een aantal basis keukenbehoeften (zout, suiker, peper, nootmuskaat en derg.). We hebben in de keuken nu een mooie 6-pits Boretti fornuis met 2 ovens. Kijk bij Boretti fornuis.

De eetkamer: deze is eenvoudig ingericht en er kunnen meer of minder tafels en stoelen geplaatst worden. In deze kamer is er een deur naar een (onderaardse) kelder voor opslag van o.a. aardappelen, groente en dranken.

Op de 1e verdieping bevinden zich 5 slaapkamers, een badkamer met douche/bad, 2 wastafels en een toilet. Op de overloop is nog een extra toilet. Verder is er een garderoberuimte voor jassen, schoenen en/of extra kleding.

Er zijn 5 2-pers. slaapkamers aanwezig en in 2 slaapkamers kunnen (naar wens) één of meer stapelbedden extra worden geplaatst. Er zijn scheidings schermen aanwezig. In de meeste slaapkamers kan een kinderbedje (aanwezig) geplaatst worden.

Één slaapkamer is nostalgisch ingericht met ouderwetse meubels. In deze kamer kan een extra (kinder)bed geplaatst worden. Alle overige slaapkamers hebben boxspring bedden en een garderobekast. Alle bedden hebben een molton onderlaken, een dekbed en kussens.

NOG ZELF MEEBRENGEN: dekbed overtrek, onderhoeslaken, kussensloop.

Een kinderledikantje met matras, een box, kinderstoel, aankleedkussen, badje en commode is (gratis) beschikbaar.

Er is ook een linnenkamer en in de toekomst hebben we de mogelijkheid om slaap- en badkamerlinnen te verhuren (alle bedlinnen en handdoeken).

Spel- en sport artikelen
Voor binnen hebben we een groot voetbalspel, een sjoelbak en gezelschapspellen. Voor buiten is er een tafeltennistafel, jeu de boule spel, croquet spel en badminton.

In overleg is het maken van vuur in een vuurkorf toegestaan. Vraagt u naar de mogelijkheden.

  • Comments(0)//fsd.ardennenrecrea.nl/#post17