Hoeve Louette Blog

Hoeve Louette Blog

Groeps- en gezins accomodatie

Hoeve Louette is een vakantiewoning in een gerenoveerde oude ardense hoeve gebouwd rond 1715. Gelegen aan de rand van een klein dorp in de provincie Namen vlakbij velden, heuvels en bossen.

Deze weblog is bedoeld voor het plaatsen van berichten over acuele zaken en noviteiten. Ook u kunt hier u bericht kwijt of op een bericht reageren en wij nodigen u uit om u tips, suggesties en/of ervaringen op deze site achter te laten.

Website van de hoeve voor meer inforatie vindt u hier : Hoeve Louette

Groeps verhuur voor 16 personen

Verhuur max 15 personenPosted by Hoeve Louette Sun, September 07, 2008 11:25:20

In het voor- en naseizoen (niet tussen 15 juni en 15 sept) kan gedurende de weekends de boerderij gehuurd worden door groepen van maximaal 16 personen. Het betreft een verlengd weekend van vrijdag 16.00 uur tot eventueel maandag 11.00 uur.

De huurprijzen zijn als volgt: Zie website.


Als groep heb je: een (grote) voorkamer met oude Ardense houtkachel, een grote achterkamer grenzend aan het terras en de tuin, een grote keuken, 2 eet/speelkamertjes en een hal met toilet. Hal en voorkamer hebben een deur aan de voorzijde.

Verder op de 1e verdieping, een grote garderobe ruimte met een voetbalspel en sjoelbak, 5 slaapkamers met totaal 16 bedden, kinderbedje, commode met aankleedkusssen en badje.

Voor een klein kind verder aanwezig een 2 kinderstoelen en een box.

Gebruik van was- en droogautomaat is gratis.

Aanwezige spellen en spelmaterialen: Voetbalspel, sjoelbak, jeu de boules, croquet, tafeltennis, badminton en later een volleybalnet en bal. Verder allerlei gezelschapsspellen voor binnen.

Op het terras/in de tuin is een vuurkorf aanwezig en achter in de tuin een vuurplaats. Gebruik in overleg.

Voor fietsers of MTB-ers: er zijn 2 MTB routes die door het dorp lopen, dwz vanuit het huis direct opstappen. En verder vlak in de buurt nog vele 10-talle routes (Gedinne, Vresse, Paliseul en Bievre). Alle info is in het huis.

Er zijn voor de fietsen een hogedrukspuit en borstels beschikbaar.

Kijk voor beschikbaarheid op de de website

  • Comments(0)//fsd.ardennenrecrea.nl/#post15